Mechanikai technológia

 

Mechanikai technológia

Weed-go!

Weed-go! eltávolítja a gyomokat és a makacs szennyeződéseket az utcák, terek, útszegélyek és más burkolt területeken. – könnyű, ökológiai, alapos Weed-go! – három nagy előny!

Speciális drótkötél-fonatot alkalmazunk. Az összefont drótkötegek (rudak) a használat során a centrifugális erőtől szétnyílnak és a forgási sebességnek köszönhetően rendkívül nagy hatóerőt tudnak kifejteni. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyabban dolgozzon, mint bármely eddigi vágókés, vagy damilfej. Ezáltal rendkívül alkalmas vízelvezető árkok, járdaszegélyek, útszegélyek és nehezen elérhető helyeken a gyomok megszüntetésére. Mivel a gyomkefe nagy sugárban dolgozik, így alkalmas egy műveletben nagy területek megtisztítására is, mint a közlekedési terelőszigetek, vagy a díszburkolati felületeken, Weed-go! illeszkedik szinte minden forgalomban lévő fűkaszához, (vagy bozótvágóhoz) aminek a teljesítménye legalább 40 cc 1,8 kW (2.5 LE). Könnyű és mozgékony védőfejjel is kiegészíthetjük a Weed-go! gyomkefét, ezáltal még alkalmasabbá tehető a profi felhasználók számára.

Védelem falak is kiegészítik a Weed-go! programot a professzionális felhasználás érdekében.

 

weed

weed2

 weed3

Gyom – kefe: OKB-UFO

A motoros fűkaszát manapság egyre gyakrabban használják a gyomok eltávolításra. Az OKB-UFO egy könnyen telepíthető kefe fej ezekhez a kaszákhoz.
A sajátos formája megfelel a gyomkefék optimális működéséhez.

A sörteköteg kis szögben van elhelyezve, így ergonómiailag sokkal könnyebb a munka, mint más gyomkefékkel, ahol a drótkötegek 90 °-os szögben vannak elhelyezve.

okb-ufo

 

Előnyök:

✔ Masszív konstrukció, bírja a kemény igénybevételt.
✔ 20%-kal könnyebb, mint a meglévő bozótvágó fejek.
✔ Hosszabb élettartam, könnyebb kisöprés a sarkokból.
✔ Egyszerű és gyors a sörtekötegek cseréje.
✔ Alkalmas minden 30cc-nél nagyobb kaszára.
✔ Illeszkedik bármilyen márkájú fűkaszához.

 

Easy Protect

A fűkaszákat gyakran használják a damil-fejjel vagy kefefejjel a füvek eltávolításához. Amikor a gyomok eltávolítása kemény felületekről történik, mint például a forgalomterelő szigetek, járdák és parkolók, mindig nagyon kell figyelni a veszélyes repülő kövekre és egyéb anyagokra, amelyek elrepülhetnek. Ezek igen komoly károkat okozhatnak a munkaterületek közvetlen környezetében, az úton közlekedő járművekben, vagy esetleg még személyi sérülések is előfordulhatnak.
Egy ilyen esemény során bejelentett kárigény rendezése (ügyvéd, kártérítési eljárás…stb) komoly kiadásokat jelenthet a terület kezelője számára.
Ezek a hátrányok miatt korlátozott területeken lehet a fűkaszákat használni, vagy odafigyelve a környezetre, sokszor meg kell szakítani a munkát, hogy ne okozzanak károkat.

easyp

easyp2

 

 

 

 

Az Easy Protect® egy általánosan alkalmazható védő konstrukció motoros fűkaszákhoz. Egy kefe szegmens oldalának felhajtásával az útszegélyeket és a falak sarkait is gond nélkül kitakaríthatjuk. Súlya miatt az Easy Protect® – ben szinte lebeg a gyomkefe, a kefe szegmensen belül, és lehet egyszerűen tolni. Még a munka közben gyakran előforduló rángásokat is tompítja a kör alakú masszív külső kefe.

Előnyök:
✔ Könnyen összeszerelhető
✔ Használhatják a zsúfolt területeken és a parkolókban
✔ Robusztus szerkezet
✔ Alkalmas minden fűkaszához vagy drótkeféhez

 

Ossza meg az információt ismerőseivel is:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • Technorati